fixat&donat!

Hej! : )
idag när jag slutade skolan (11:15!!) så åkte jag ner på stan och köpte ett par byxor från monki! Sen direkt hem, trött som jag vet inte vad. Jag skulle lägga mig och gosa i mammas o pappas säng med ebba. Och jag slocknar! haha. Jag sov enda till halv fyra!!!
När jag vaknat till liv började jag städa rummet. Har dammsugit och torkat golv och grejat! tjoho! skönt att ha det gjort.

Imorgon börjar jag kvart över nio! Kanske kommer upp lite bilder då. På återseende!
Ha det så bra! : D

my habibies!


första advent!

Tro det eller ej, så gillar jag faktiskt vädret! Men nu är det ju överdrivet?! För några dagar sen när det var mycket snö och solen sken tyckte jag att det var OK! så lättare att ta ut hundarna och allting! Men nu, det blåser o snöar och allt är ju kalabalik?! ae, gillar inte!

Igår så var jag och mina tjejer hemma hos filip på lite ''chillkrök'' som dom kallade det för? haha. Men det drog igång ordentligt och var väldigt roligt! Träffade trevligt folk och såklart mina bästa tjejer, alldeles för länge sen! <3
Ellen försökte skicka bilderna till mig via msn, men det gick inte?! Men vi ska träffas i veckan så ska jag få bilderna i ett usb-minne. Då slänger jag upp bilderna! 
Jag hade fått till ögonskuggan aaaasbra! Tog dock inte så bra kort. Jag hade med mig kameran för att jag skulle fotta. Blev det av? - nej! Men som sagt, bilder kommer när jag träffat ellen! :-)

Vet att jag varit seg med att skriva o så. Har bara inte kännt fört'? Vill göra om bloggen. hahah. Är aldrig nöjd! (a) Vill ha en vit bakgrund och att det ska se fräscht ut! Någon som vill hjälpa? släng in en kommentar!


PUSS PÅ ER!

cuddling..! <3

min trötta baby! : )

ny header....

tack så mycket daniel för att du la in headern och så! Header har kusinen fixat, fast jag har fixat med färgerna och texten! :-D Är inte riiiktigt nöjd än, hehe (a) skulle vilja ha den breeedare utan de vita ramarna? någon som kan fixa det?? :-D

Nu ska jag fixa mig och sedan lägga mig i sängen! underbart... Kort dag imorgon, får se om det ens blir någon skola.. Kanske inte ens kommer iväg i snöstormen? haha.

Sov så gott! :-)

ain't i cute?


snöstorm!

Ohh, men seriöst. VÄDRET?! fy fan, ingen höjdare kan jag säga! Och imorgon ska det tydligen bara bli värre?! ohhh, orkar inte med det här... Blir så jävla depp, och trött! Känner redan för att gå o lägga mig. hahah.

Ville ba säga hej liksommmm... Har inget speciellt att skriva alls : )


raise your glas..

Tjenare!
Nu ska jag följa med mormor min till rusta och andra affärer och kolla runt lite! Sen blir det att äta med henne och familja! Så kommer nog inte uppdatera på ett tag!

Slänger upp en nytagen bild, that's just who i am!



SVULL FREDAG.

Tjaa!
Har inte skrivit på ett tag (känns det som iaf..?), aja.. Denna helg blir nog väldigt lugn! :-) skönt det... Känner mig inte speciellt partysugen så.. Sen har jag ganska mycket plugg som måste göras! -.-
Men idag blir det inget plugg! Är sjukt trött? Så ska baaara ta det lugnt! Vi ska äta pizza här hemma, höhöh. Det passar vääldigt bra då jag gått och varit sugen på det hela dagen, hah (a) sen blir det chipps&dipp medans ''idol'' är på tv:n, och självklart ''cirkus möller''.
Fan vad jag älskar ''flickorna på klitteholm'', nettan är ju självklart favoriten! så himla gullig och snäll! hahahah!!

Ville ba säga hej liksom! :-) kanske skriver något sen..? men faaan vad jag är hungrig.. men ska nog faktiskt ta en powernap nu! ögonlocken känns hur tunga som helst! 

Ha en trevlig fredag! <3

sjuttonde november.

Ohhh my god. VAD JAG ÄR TRÖTT! ni ska veta att det var väääldigt nära att jag stanna hemma idag. Har ju trots allt bara två lektioner. Benen värker och känner mig så jävla seg och trött!

Men satte på spotify och piggna till! Sjukt vad musik kan göra? Har sminkat mig så känner mig någolunda fräsch! 
Bästa mamma skjutsar mig, börjar 9:15 och slutar vid 12:20 MEGA DUNDER SKÖNT! Mamma ska förhoppningsvis hämta mig. Annars kanske jag kan be mormor! hehe :-) Har inget spårvagnskort och gå, nä. Det kommer inte på frågan en dag som denna! Asso mina ben, kraaaaamp..! Men det är bara att hålla igång! Blir samma sak nästa tisdag igen! ;-)

Har letat efter en bild o lägga upp nu så det inte skulle bli så tråkigt, men det bidde inget!
Ha en trevlig dag! :-)

oh lordy, im exhausted!

Fy fan vad träningen kändes/känns!
Jag och mor min körde ett aerobicspass. My leggs buuuurned, and are still burning babe! Herregud! Man märker ju hur jävla otränad man är! pinsamt.. Men ja, nu har jag fått en blodad tand! Ska börja träna nu typ två gånger i veckan! Skönt att jag tar tag i mig själv! Måste dock också tänka på vad jag stoppar i munnen också. heheh... Är ju en riktig gottegris.. Men ska verkligen försöka skippa att äta godis och allt annat skit på vardagarna, och sen belöna mig på helgerna! :-)

Kom hem till maten, höhö. Blev inte att vi hann äta innan! Jag och mamma gjorde sallad till och gotta i oss.
FAN VAD GÖTT. När mamma badat klart (hon paxade badkaret först! hahah..) så ska jag bada ett varmt bad! Gaaash så jävla skönt det ska bli! Efter det ska jag göra lite Historia. Prov på torsdag, hehe. Screw that känner jag ba'! Imorgon börjar jag inte fören 9:15 och slutar vid 12:20! Så ska hem och plugga history då och ta en powerwalk med ebba! Det behöver vi båda två! haha ;-)
Vad har ni gjort denna tisdag då? :-)

Powernap!

Rubriken avslöjar mig, ja.. jag somnade lite! heheh. Det var riktigt skönt dock! Kände hur trött jag var, hehe... Snart ska jag äta och sen blire att fixa sig för att sedan dra iväg till träningen!
Im exctited! Mamma ska ju som sagt med, kommer säkert stå o garva åt henne dum som jag är.. Men det blir så när jag blir nervös o inte fattar själv! HAHA!

Vi ska äta kotlett, potatisklyftor a la josefinaaa (ingen slår mina potatisklyftor, jag gör dom bäst!) och sen sås o sallad, YUMMIE!

Skriver sen när jag kommer hem! Hoppas ni haft en trevlig dag! :-)

Doggilitosarna! <3

HUR SÖT?!














Härligt med en riktig skogspromenad!
Nu finns det inget återvändo! Mamma har ringt och beställt en tid nu till träningen. Jag känner mig sjukt trött o seg och vill bara gå o sova! hahah, får ta o rycka upp mig... (a)

Feelin' Like A G6.

Är hemkommen från en handlingsrunda med mamma! Älskar tisdagar, så skönt med kort dag! Nu har man ju hela dagen på sig att göra saker liksom? ;-) hahah...
Jag och mamma har ätit lite. Det är ju ett sådant härligt väder, så vi har tänkt ta oss en långpromenad med hundarna! skönt! :-) tar nog med mig kameran och fottar lite, hehe..

Senare sen ikväll så ska jag och mamma, håll i er... Gå och träna! hahah..
Vi ska köra ett aerobicspass! Får se hur det går, hahah... Men ao, ska ge gärnet! :-D 
Ska börja träna nu, om det här känns bra och så, så ska jag köpa ett träningskort! Vill bli fit till sommar'n! ;-) och ett solkort! Är så jävla blek nu! Och orkar inte dra fram en stor feting solarium som vi har hemma. Plus att man måste sola fram och bak för sig! så det blir så krångligt om man ska göra det här hemma! Och det tar bättre på ''vanligt'' solarium också! Så ska bli fräääsch nu seru!

skriver sen efter promenaden! ha en trevlig forsatt dag, PUSssSSsS! <3

its done and over!

*pustar ut*
Nu är matte prover avklarat! Trodde att det skulle vara så jävla mycket svårare. Men det gick OK. På ett sätt känns det dåligt att det känns bra, hahah... För oftast då går det dåligt. Och när man verkligen känner ba fuck fuck fuckkk så gåre bra! aja.. hoppas på ett G iaf! ;s

Vädret är ju verkligen piss tråkigttttt!! Åhh, blir så trött på det! Och nu ska det tydligen bli kallt, hur sjukt halt kommer det inte bli då?! suck suck... alltid finns det något att klaga på huh? haha.. Men en bra sak är det att imorgon är det en sjukt kortis dag!!! börjar tjugofem över åtta och slutar tio/kvart över elva. SÅ JÄVLA SKÖNT!
Och det som är ännu bättre är det att mamma är ledig så hon kan nog både skjutsa och hämta, höhöh!

hade inget att göra, gjorde detta collage! ganska nöjd.. (a)
jag tog mig friheten och tog några bilder från josefines blogg!
Dom är så himla olika, men ändå så himla lika!
Världens finaste tjejor! <3

MATTEPROV!

Idag gick jag upp tio över sex!!!! La mig ganska sent igår också... Så är trötter! hahah.
Åt faktiskt gröt idag till frukost! Det var jätte gott.
Pappa som gjorde, men jag ska försöka få in i skallen hur man gör så jag göra det själv och äta det till frullebull! :-D

Ville ba säga godmorgon! :-)
Hoppas ni får en trevlig måndag! Ny vecka, nya möjligheter!


LYCKA TILL PÅ PROVET!


souch a huge ego...


Some women were made
But me, myself
I like to think
I was created
For a special purpose
You know,
What's more
Special than you,
You feel me?



the birthday..

Kalaset var la roligt! Skönt att stina vad där, blev lite segt. hahah. Kameran var jag dukitg och tog med mig, men kameran dog!! Visste inte att batterierna var dåliga.
jag och min gulliga lilla gullkusin maja!
ge mig hennes ögon!!

noel och födelsebarnet joakim!
Grattis ännu en gång! :-)

nytagna bilder..

Mina älsklingar, trötta efter långpromenaden!
Det är knäppt hur dom blir så personliga, att dom blir familjemedlemmar.

<3

gettin' ready!

Nu ska jag bara dammsuga mitt rum sen så äre ganska fresh! 
Ska bada och börja fixa mig, en liten outift kanske upp kommer innan jag drar! Men inget märkvärdigt, men ändå! (a)

som sagt så kommer jag ta med mig kameran så bilder kommer upp senare,
smell ya later!

i'll be rockin'

Nu har jag läst klart boken! Ett väldigt konstigt slut, det va typ inget slut? äe, konstigt..
Har precis ätit frukost o tittat på tv.. Ska städa rummet lite neuuu, kolla lite matte. Och sen är det nog dags att göra sig iordning för kalaset! Vad ska jag ha på mig? Får ta o fundera ut något...
Alltid när vi va små och gick på kalas hos joakim så fick vi med oss chokladjulkalendrar! hahah.. cute!

Grattis Joakim! :-)<3

blir bingggen...

Blir sängen snart o läsa boken! Har kommit riktigt långt, snart läst klart den! Den är väldigt bra, ''den drunknande''

så ser boken ut!

Imorgon ska jag på kalas! Min kusin joakim fyller år, 16! Grattis till honom! Ska bli roligt att träffa alla. Länge sen nu, hah.. Kommer ta med mig kameran så slänger in lite bilder när jag kommer hem!
Finns nog inte så mycket mer att säga. Hoppas ni har haft en trevlig helg! Varför ska det gå så sjukt fort?! Tycker man borde få vara fredag också! haha, whatevaaa!

PUSSEN! :*
/josefin u know

vildsvin...

Stina åkte hem förut, vid tolv ungefär. Då gick jag ut med hundarna. Tog en sväng som jag inte tagit förut. Och ebba och molly står o luktar och typ äter på något. Jag orkade inte bry mig, tänkte att det va bajs eller något o att dom skulle få duscha sen när vi kom hem. Så jag forsatte att gå för dom brukar komma sen om man drar till en bestämd busvisling! hahah. Men dom kom inte? jag stod säkert och väntade i fem minuter. Och det är ju länge ba att stå och vänta liksom. Sen kommer Molly upp för backen med ebba i täten. Och Molly hade något stort i munnen. Först trodde jag att hon hade en död fågel, så jag vråla loss. Men hon ba kuta vidare och kom närmre och då såg jag att det var en klöv!
När vi va hemma så släppte hon den. FY FAN VAD VIDRIGT! så jävla äckligt. Men molly, hon var ju jätte stolt och ville ta med sig den där in! hahah fy fan...

kolla vad stor?!



tycker att det är så jävla vidrigt!! blir ju fan rädd också! hahah

stina&josefin.

Jag och stina ska snart ta o sova! sjukt trötta! Jag ska läsa i min bok, sedan ska vi hålla om varandra o ba mysa!

PUSSS! :*


Här är en gullig bild på mig o älskipälski! När vi sålde julgranar! hahah. Hade hål i näsan då, cute?

tired as hell...

Är trött o har ont i huvudet. Gick genom regnet med ebba och molly och hämtade noel! sjukt irriterande. Hundarna drog, håret kom i ansiktet på mig och det regnade och blev blöt! :-(
haha, så jävla jobbigt!
Stina kommer hit och sover ikväll! yeeeey! <3 sjukt länge sen jag träffade henne! 
Pappa är och handlar nu inför kvällen. Vi ska äta kött med potatisklyftor, beasås och sallad! MMM! så jävla gott. Han köper nog chips och så också, höhöh... Så ikväll blir det en lugn kväll, skönt. Vi ska nog titta på ''idol'' och ''cirkus möller''. Jag bara älskar ''flickorna på klitteholm'', heter det så? haha dom där tjejerna på stallet! Fy fan vad man garvar, aja.. :-)

Kommer nog skriva lite under kvällen också!

Vad ska ni göra ikväll då? :-D

ahora es hamburguesas!

Nu blir det hamburgare! Jag ska ner o steka på till mig o lillebror, baaabababbaaaa. hahah. 
Sen ska jag titta på tv. Och bada. Sen läsa min bok medans jag ligger i sängen. Älskar det! Det är så himla roligt att ha en bra bok att läsa innan man somnar. 

Ae, magen kurrar förskräckligt! herrå! :-)

home&cuddle! <3

Kom hem för någon timme sen. Har inte gjort så mycket. Inte ens ätit? Ska göra det snart... Hungrig som faaan!
Men mamma låg i sängen och löste korsord. Och då var såklart hundarna där o compa. 
Molly gick i barndom. Hon tog en av liams kuddar och började ''tutta'' på, medans hon trampade med tassarna! hahah. Hon är så jävla söt, fast hon själv är mamma till elva fina valpar så blir hon själv en liten valpis ibland!

Tog lite bilder medans vi gosade! <3

HAHA jag är sjukt ful på bilden. Men fan, jag diggar den!

njuuuuter till max! hahah, min älskling!! <3

HAHA, min överläpp är ju helt ihoptryckt och lika så ebbas nos, hahah!


vill hem..

sitter datorsalen och börjar min sista lektion halv två! Matte är det också, woohoo liksom...
Sen ska jag hem o bara ta det lungt. Mycket av snön (eller ja, blasket!) är ju borta från vägarna så ska nog ta en promenad med min ebbagull! :-) Ska äta också, o ska faan ge mig på att baka en kladdkaka, så sjukt sugen!

Ska lida igenom matten sen hem på dirren, PUSS! :*


hej mitt vinterland..! 11/11

Är trött.... Började läsa boken igår och läste ett tag. Den verkar bra? haha. Har inte kommit in i den ordentligt så, men det blir säkert bra! :-) Ska läsa den till svenskan. Nu på morgonen har vi mentorstid och sen historia. Eftersom vi inte har någon engelska så kommer vi ha hål från 11:25 till 13:30 !!! Vetifan vad man ska göra där emellan? Har inga pengar så kan inte dra ner på stan, fuck. Im a poor woman! hahah. Så ao, vad ska man hitta på? Borde plugga på matten, har prov på måndag som kmr att ta 2 timmar och 40 min!! Jag dör! och jag är inget mattesnille direkt, heheh...
Börjar tio i tio så ska börja gå mot spånkelispånken snart!

Ha en bra dag och take care! :*

dagens look.

mina naglar, hahah. försökte mig på ''leopardmönster'' fast med andra färger. gjorde absolut inte lika bra som jenny. men det får duga, haha!

outfit...

när du har sjukt bra koll och hälsan i behåll..

Heeeeej!
Som ni märkte blev det inga bilder! höhö.. Jag o mamma tog ut hundarna på en sväng sen var jag tvungen att gå till spårvagnen direkt. 
Idag har skolan varit chill. Hade först samhäll, det gick bra. Lite svårt att fokusera sig ba. Va hungrig! hahah. Sen bytte jag bspråk. Från spanska steg tre till italienska steg ett. SÅ JÄVLA SKÖNT! Jag har alltid haft svårt för spanska, har iallafall fått G. Men på gymnaset blev det lite krångligare! Helst skulle jag inte vilja ha något språk alls. Men ska välja bort det sen i tvåan! ;-)

När jag kom hem, som var efter fyra (!) så satte jag mig framför tvn och ja.. somnade! hahah. Vaknade upp vid sextiden. Pappa och noel kommer hem med pizza! BLESS THEM! faan vad det var gott!
Nu har jag städat hallen! Plockade upp alla skor o sen dammsög! hihi.

Väldigt intressant inlägg det blev! hahah... Ska göra några frågor på samhällen och kolla igenom italienskan. Efter det blir det nog att se ''bonde söker fru''. Det är ju så skrattretande att se på de där retarden! haha, stackars människor.. efter det blir det nog ett varmt bad och sen sängen. Blir att läsa min nya bok jag lånade idag, ''drunknade'' eller något sånt heter den.. Ha en trevlig kväll! PUSS! :*

jag bjudsar på några bilder från nian. ba för jag saknar det så mkt! <3

















härlig start på morgonen!

Jajamensan! Har precis badat. Ska borsta tänderna nu o börja sminka mig! :-D
Älskar att vara tjej, det är så himla roligt att sminka sig och fixa sig, me love!

Är fortfarande lite trött. hahah. Sängen är ju så himla skön?! snoozade ganska länge.. Och sen när det sista snoozet ringde ville jag somna om, men tvinga mig själv upp! faan vad bra jag är! 

Nu är spotify på och jag ska som sagt börja fixa mig! :-)
bilder kanske kommer sen! ;-)

nattisen..! :*

Nu ska jag titta lite på tv. Sen blire sängen! :-)
Som sagt börjar jag inte fören vid fem över elva imorgon så kanske hinner ta lite kort o lägga upp! hihi!

Sov så gott! :-)

push it to the limit..

Idag på gympan hade vi hinderbana. Dööda mig! hahah. Fan vad det var jobbigt! Men jag kämpade på! (a) 
Efter gympan kom bästa mamma o hämtade mig! Fy faan vilket väder!! Så det blev ingen långis med hundarna där inte! hah! Men jag och mamma kissade av dom, tog en liten runda. 
Jag fixar något o käka och nördar tvn. Sen lägger sig mamma o vilar i sin säng. Så jag joinar. Och sen vakna jag upp NU?! Känner mig hängig o lite förkyld. Vädret påverkar mig så jävla mycket! Man blir ju typ små depp?

Mamma är där nere o lagar mat. Ska ner o hjälpa henne! :-) Sen ska jag nog plocka lite i rummet o fixa naglarna! Måste ba springa in till karin o fråga om jag kan få låna några tandpetare! hahah. Ska göra svart på topparna o sen har jag tänkt att göra en sak med lite guld, det blir nog nice! :-)

Fy faan vad skönt! Vi kommer inte att ha någon engelska denna vecka. Synd, för jag ÄLSKAR engelska läraren och engelska. Men sjukt skönt att man har sovmorgon till 11:05 imorgon!! :-D

i skolan...

Är i skolan redan nu. Börjar inte fören vid 08:25. Men den snöade (?!) ju ute så kunde inte cykla direkt. Och mitt spånkakort är slut så ja, det blev att åka med pappa vid tjugo över sju! uuusch.. Fan vad det blåste ute!! snön kom ju i ansiktet på mig! :-( hahah.

Skönt med kort dag. Vet dock inte hur jag ska komma hem. haha. Men på något sätt löser det sig nog! ;-)

Ha en bra dag, puss josefinaaaaa


put it in a love song.

Har kollat igenom matten lite nu. Känns bra! Ska plugga mer matte tomorrow! 
Mina leopard naglar (som jag älskar!) börjar färgen försvinna vid topparna! :-( Har ju inte dom nagellacken här hemma. Det var ellens vi använde. Men jag funderar på att utan förstöra, heheh, att göra ''fransk mannikyr'' på leoparden? att göra svart på topparna? skulle bli läckert tror jag. Men vet inte om jag vågar, vill inte förstöra något ju! haha.
Får se om jag gör det imorgon :-)

Har en ansiktsmask på mig. Ska o tvätta bort den och sedan lägga mig. 

God natt, sov gott! :*

drop it like it's hot

Herre min gud! skolan är så energikrävande! hahah!
Skolan var inte så trälig trots allt! ;-) skönt att träffa folket igen. På lunchen gick jag o emeliegull o luncha på donken. Sjukt gott. Heheh... När jag kom hem var jag såå hiimla trött?! Jag och la familia käkade, sen efter det somnade jag på soffan! hahah, så jävla skönt! Ebba höll mig sällskap ett tag men sen hoppa hon iväg. Det är synd att det blir så jävla mörk fort nu! Har blivit på värsta promenadhumöret ju! Det va så skönt att gå igår med ebba. Ville gå idag också men orka inte!
Imorgon börjar jag vid 08:25 och slutar 11:15. Sjukt skön dag. Har matte och sedan idrott. Jag brukar alltid åka dit i gympakläder och sen duscha o fixa när man kommer hem! :-)

Vet inte vad jag ska göra imorgon. Plugga, städa rummet.. typ? Men mamma är ledig imorgon så när jag kommer hem ska vi ta en långpromenad! hahah. Kan ta med mig kameran då? ;-) Sånt som återstår att se!

Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad. Har kännt mig frusen hela dagen. Ussch! Va ute med sopporna förut också, kändes som om jag skulle dö?! ae, jag är en riktig sommarmänniska! Efter badet ska jag nog kolla igenom matten. Sen blir det bums i säng, mmm! nice!

här är en bild på mig och ellen från en fest i sommras. kolla så brun man var?! 
Vill ha sommar nuuu!!

godmorgon påre!

Bläää...!
FAN vad jag är trött. Och sängen var såklart perfekt när mobilen ringer! Sådär kall och skön! Gaaarghhh! Snoozade väldigt länge men tvingade mig sedan upp!

Känner mig så ful. Håret blev hemskt. Tvättade det igår kväll och då går det ju verkligen inte att göra någonting med det! åhhh, blev en ful toffs! Härlig start på dagen känner jag! wuuuhooo, haha!
Idag blir det ''Pastasås med korv, pasta'' till mat. Euuw. Slutar dagen vid 15:20. Inte så jätte sent, skönt!
Tar spånkan till skolan idag!

Skriver sen när jag är hemma så får ni se om skoldagen var så hemsk! ;-)

Ha en trevlig skoldag/jobbdag (
eller vad ni nu än gör, haha!) :-D

trööötter...!

Fan vad trött jag är! Jag solade förut, fick minnsan lite färg, hihi! Ska sola imorgon också höhö.. ska börja göra det nu så jag får en härlig bränna!
Imorgon är det skola rå. Ser faktiskt inte alls fram emot det? Vet i faan asso... Det ba snurrar i mitt huvud. Har jag valt rätt? Vad kommer det bli av mig och mitt liv?! hahah, alla dessa frågor... whateverrrr... :-)

äe, kan inte deppa ihop nu. YOU GO JOSSIEEE! hahah, jajamensan!
Nu blire min älskade säng, mmm så den är skön! 

Sussa så gott ni där ute, va rädda om er! PUSS! :*

min ögonsten... <3

Nu är jag hemma! Det blev en långis, på över en timme! Vi gick förbi en ridskola där hästarna va ute i hagen. Ebba muppsa upp o undra vad det var! haha, knäppis <3
Vet inte om jag känner för att sola.. men fan vad skönt det skulle vara! Plus är så jävla blek nu. Vill ju vara bruuuun!
En sak som är säker är att jag iaf ska bada! Varmt bad, ohh så skönt!
Tog nyss några bilder på mig o ebba. Ebba är helt slut efter promenaden! Vi gick ganska så snabbt. Men hon trippa på, min lilla älskling! <3

Jag och ebba har en sådan speciell histora. en ganska så hemsk sådan. det var en väldigt jobbig period i mitt liv, när det var som ''färskast''. nu är det som det är. det var ett misstag, men bara ett starkt bevis på att det finns människor till alllt. vi har ett speciellt band som ingen annan kan förstå. jag skulle gärna dela med mig av historian, men det kan jag inte. hoppas att jag kan göra det senare i framtiden då allting har löst sig. jag är så lycklig över att jag har ebba!
Jag älskar henne så!
<3

P R O M E N A D

Fy faan vad seg jag känner mig! Är depp över att lovet är slut!!! Ska bli roligt att träffa allt folk med inte att sätta igång med skiten. Känner mig så jävla opepp till skolan! Vad ska man göra för att känna sig peppad liksom?! Några tips?!
Ska ta mig en långpromenad med ebbisen tänkte jag. Vet dock inte riktigt vart jag ska gå. Men det löser sig nog! hahah... Sen när jag kommer hem så ska jag sola, mmm! Vi har som en egen solarium''lampa''. Man fäller ut den.. typ.. haha, så svårt att förklara! Men man solar framsida och baksida för sig! ;-) så jävla skönt, älskar att sola +att man blir bruuuuuun! Får faktiskt ganska lätt färg, hihi :-)

äe, nu ska jag ta min lilla prinsessa o gå! Skönt.. Detta halsband vill jag klicka hem åt fröken, ska prata med mamsi, hihi! :-) (a)

detta halsband skulle vara perfekt på ebbisen, bebisrosa skulle vara som handen i handsken på hennes bruna päls! :-D

den ser bättre ut på hunden, ebba har ju typ sån färg på pälsen! faan vad söt hon skulle vara!

och sen den så hon inte fryser! aww, skulle vara så gulligt! gäller ba att övertala mamma, hehe! :-)

så mycket bättre...

..är på tvn nu! Blir att titta på det och sedan film med gottis till! Ska gosa med min hund också!
smell ya later!

min outfit!

Jag och maja var som sagt på stan. Och då kom det fram en tjej till oss ba kom o fotta er. Så aa, då gjorde jag det. Som en rolig grej liksom. hahah...

Så skulle inte ni klicka in där o rösta på mig? :-) Bilden blev hemsk, men aa gjort är gjort.. hahah. Man kan vinna en resa till stockholm och så. Skulle bli väldigt glad om ni röstade på mig! :-) 
rösta gör ni här --> http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=73914


Fy fan vad äcklig jag ser ut!!! kändes så löjligt och obehagligt när jag stod där och dom fottade. Stod en tant o ba stenglodde! hahah... usch. Men skulle bli riktigt glad om ni röstade! :-)
http://www.minoutfit.se/outfit.php?id=73914

Good morning sunshine's!

Hej!
Jag och majsibajs höhö vaknade inte för så länge sen efter en pratglad och go natt!
Idag ska vi som ner på stan och glo lite. Tar nog en fika! <3
Tänkte ta med mig kameran, men neej neeej.. Den har pappa tagit med sig till noels fotbolls träning! och dom blir borta i två timmar?! gash... livet är tufft ibland, hahah! Men vi ska nog klara oss ändå! 

Ni får nog lite bilder på eftermiddagen! Då kan vi ta lite egopics, höhö!

Ha en trevlig daaag, tjingelinggg!

josefin&maja..

Jag och majakussen tråkar. Har kollat på Idol och ska se Måns Möller, ME LOVE! Det där om stallet älskar jag, så jävla roligt! Ska väl nörda klart framför tv och dator, sen blir det nog sängen för våran del! Vi kommer nog inte somna direkt, har mycket att snacka om, höhö! ;-)

Hoppas ni har/haft en trevlig fredag, PUSSSSSSSEN!

dansa din djävul - Petter...

Kom precis upp från ett varmt härligt bad! Fan vad jag älskar att bada! hahah..
Ja ni... det är inte mycket jag kan pricka av från ''listan''. Det enda jag gjorde var att städa -dammsög och plockade upp från golvet och bädda sängen, så att inte majgull ska få någon chock när hon kommer hem här! hahah <3

Idag ser det ut som det kommer bli en riktigt hemmamysfredag! Skönt... Mamma håller på att laga pizza. Ohhh... smäller av! Den är så sinnessjukt god! MUMS!
Maja kommer som sagt ganska sent, så finns ju inte så mycket att göra när det är så mörkt! Det blir nog idoltittande och svull. Imorgon ska vi ta en sväng ner till stan o ta en fika o ögonshoppa lite! ;-)





tre bilder från när vi var på Åland tillsammans! tjockis i know...


...

blondie..?

härlig promenad!

Jag tog mig samman och gick en sväng i spåret med zaide och freja. Sen tog jag Molly och Ebba och gick mot fältet och mötte upp mormor med hennes hundar! Dom lekte o dampa loss, som vanligt! hahah.
Jag följde med mormorgullisen hem och vi såg på film o ba myste! Mamma kom och hämtade mig och hundarna och nu sitter jag här! Ska ta tag i mitt rum snart när jag läst lite bloggar och så! (a)

Tog några bilder när jag var ute, underbart väder!


älskar denna bild!





är hon inte så söt?! att man kan älska en hund så mkt, helt sinnes... <3

ebba&molly, mor&dotter! <3

den svarta lilla saken är julia, mormors hund! :-)

molly, smutsig och dan efter promenaden!

haha, en rolig bild på bebbisen! :-D<3


i cant be tamed...

Tjollavippen alla glada gossar o töser där ute! ;-)
Idag är det fredag ja, Det är sjukt hur fort lovet har gått! Känns som om jag inte gjort nååågonting! Har varit ganska mycket med ellen och jennt, och det gillas grovt! <3
Men som sagt, fredag idag. Vad ska hon hitta på idag då undrar ni, jo. Nu är det såhär. Att idag kommer min lilla (eller lilla o lilla, hon är 12! Men hon beter sig verkligen inte som en 12åring. Hon är så mogen av sig så man skulle kunna tro att hon är 14! Tur det, hahah!) kusin hit!! :-D Ska verkligen bli jätte roligt! Vi ses inte så ofta för att dom har flyttat till vadstena! Så det är alltid roligt när hon kommer på besök! :-)

Hon kommer inte fören vid sex/sju ikväll så jag har planerat in lite saker jag skulle vilja hinna med!
  • Städa rummet.
  • Ut o springa.
  • Sola.
  • Duscha
  • PLUGGA!
Den sista punkten känns hemsk!! Orkar verkligen inte! Ohhh... Varför är man inte en såndär skolgalentjej!? Finns ju så mycket annat som är roligare, heheh....
Ae, ska snart slita mig från datorn. Är ensam hemma o måste drao ut med doggarna! Så sjukt jobbigt. Vi har fyra hundar så måste ta dom två och två i olika omgångar, bläääääää.

Här är bilder på mina fina flickor!

Molly <3

Molly & Zaide <3

Freja som pappa jagar med!

Och min ebbisen!! <3

N A I L S E N

vad tycks? är riktigt nöjd, tack bästa jenny! <3

smokin' hot nails!

Tjabbare!
Är hemma efter en underbar övernattning med mina tjejer! Vi såg på film, svulla, låg i sängen o snackade om allt mellan himmel och jord, vi somnade inte fören 03/03:30 hahah.. Det är helt fantastiskt att ha sånna fina tjejer man kan berätta allt för! Älskar er!

Jenny målade mina naglar, leopard mönster. UNGEN ÄR GRYM! Det blev sjukt snyggt och är väldigt nöjd. Ska försöka få en bra bild på dom sen o lägga upp! :-) Ska snart ner o värma på lite rester, tacos blir det. yummie...

See Ya Later Aligator! B-)

bästa gurl'sen! <3

Sitter hemma hos ellen med jenny! Vi ska sleepa hos ellebellen! sjukt mys!
Vi tjejer är barndomsvänner, så vi sitter o snackar villastadsminnen o vetifan! hahah.
Bästa jenny målar mina naglar, leopard mönster. Det blir sjukt snyggt!

Ikväll så ska vi bara chilla base. Som sagt så fixar vi naglarna nu och snart kommer ellens föräldrar med pizza, höhö... Vi har redan varit på ica o köpt svull. Vi ska se Drag me to hell, har sett lite av den filmen o den verkar ju vara helt loca? Men tur att vi har varandra o hålla om! ;*

Här kommer några gamla goda bilder! HAHAH





 


O-M-G, hahah!!





ÄLSKAR ER MINA FINA BARNDOMSVÄNNER, NI ÄR MIT ALLT!!! <3


träffa tjejorna...

Hej! 
Idag blir det att träffa mina fina flickor <3
Mamma slutar vid tre så blir att dra till kneippen efter det! 
Vet i fan vad vi hittar på, ska nog ba vara hos nån av dom o snacka tjejsnack, ME LOVE!

Här är en lagom gullig bild på oss från en party kväll, enjoy! ;-)


Halihallå!

Idag tog jag o mamma en promenix till mormor, käkade o snackade lite dära. Mormor hade beställt några nya filmer, så ikväll sover jag hos henne och vi ska mysa o se på film!
Känner mig fortfarande så seg (?!) hahah... Men det beror nog mycket på vädret också, man blir ju så depp av det regniga o tråkiga? aja.. får se vad som händer resten av lovet, har inget inplanerat så det är bara att höra av sig! ;-)
Fats kan dock inte svara på sms nu då mina gratis sms är slut, blir att ladda på den snart, hehe...

Händer ikväll då gott folk?

RSS 2.0