Intense

Vilken vecka!
Bestått av mycket jobb och lite sömn. Idag så flyttade jag och mina tjejer också. Vi började tidigt och var så jävla duktiga. Vi fick mycket hjälp också som var GULD värt. Fått ordning på det mesta nu men tänkte att jag ska fota och sådär när det är helt klart, får se om jag kan hålla mig. 

Ikväll så sover jag dock hemma hos mamma (vad konstigt att inte skriva "hemma", fattar knappt att jag flyttat hemifrån lol) då hon är ute med jobbet för att vara hundvakt och vara med Noel. Vi har haft en jätte mysig kväll och strax ska jag gå och lägga mig. Ska jobba imorgon kl 7-14, det är det absolut sista jag vill nu då min kropp skriker efter en fet sovmorgon. But what to do, cash is king!

En härlig söndag.



Idag tog jag en fet sovmorgon till klockan 12 och surfade runt på datorn liggandes i soffan under förmiddagen. Men frammåt kvällen så fick jag något ryck och tog mig en powerwalk till Klockaretorpet och sprang i spåret. Så skönt! Känner mig verkligen nöjd med mig själv! Träffade Alice en snabbis och sen promenerade jag hem. Skönt!

Väl hemma så lagade jag till en sån sjukt god middag. Lax med räkor i ugn och sallad från igår. Yummie in my tummy! Har tagit ett bad och smörjt in mig och kommer somna så gott! Ah. Ser fram emot en ny vecka med nya möjligheter!

Purple and pink sky.



Kom ut på en jätte skön långis med mina tjejer. De var lösa för det mesta och var så glada. Var ute 90 min och brände 381 kalorier enligt RunKeeper. Trevligt!

Nu har mamma kommit hem från jobbet. Skönt att ha henne hemma hihi. Vi ska börja med middagen strax och sen blir det en mysig lördag framför tvn. Skönt!

The dress.


I'm in love. ♡ 
Gud vad jag skulle vilja fira in nyår i denna skönhet. Men får kolla efter någon som passar min budget bättre mehe. Sett någon liknande??

Godmorgon.



Vad jag älskar att kunna sova ut. Mamma kör jouren så jag och hundarna passade på att sova i hennes säng. Den är så sjukt skön. Svårt att gå upp därifrån. Men Molly väckte mig så det var bara att gå upp och ta tjejerna på morgonsvängen. Gud vad kallt och grått det är ute, fy! Väl inne så gjorde jag iordning frukost och en stor kopp kaffe. Ah!

Nu slappar jag i soffan och har tänkt att surffa runt på min dator en stund. Sen vill jag faktiskt ut igen, hoppas bara det inte börjar regna. Vill ta hundarna på en riktig långis, och skulle det börja regna så kommer de totalvägra haha.. Så, vi får väl se vad som händer!

Tjugoförsta november.

Hello there!
Har tappat bloggsuget. Minns då jag skulle fota allting och blogga flera gånger om dagen haha. Tycker det är roligt men det har inte blivit så mycket nu. Ändring? 

Livet rullar på iallafall och känns riktigt bra. Älskar den känslan. Idag fick jag sovmorgon och det satt fint då jag gått upp tidigt annars i veckan för jobb. Ikväll så hängde jag med Nicole och Maximilian till Marie och Adrian. Mys! Nu är jag hemma och ska mysa vidare med lillebror. Precis en fredag som jag behövde!

Hade mina linser i en stund under dagen. Och fy sjutton vad jag trivs i det! I love it.

Katrineholm



Igår på förmiddagen så åkte jag, mamma och Noel till Katrineholm för en myshelg hos mormor. När vi kom fram så var middagen framdukad och det var bara sätta sig och hugga in haha. Lyx! Ingen klår hennes mat heller, SÅ gott. Därefter åkte vi hem till Jessica och Petter för bebisgos med Leah. Hon var så liten och söt, som en liten docka. Sagolik! Får mig att längta ännu mer hiho..

Summerar helgen som riktigt bra och mysig. Det var underbart att få krama om och pussa på mormor. Saknar henne redan! Nu är det chillmode här hemma. Dagen kommer avslutas med hemmagjord pizza, smarrigt!

12/11



Idag så var jag, Besa och Zorana och skrev på kontrakt till lägenheten. Känns SÅ sjukt och overkligt. Därefter så åkte vi hem till Besa och drack kaffe och bara myste. Mina fina tjejer ♡ 

Nu är jag hemma och myser framför tvn.  Imorgon hoppas jag att det finns en lucka i tvättstugan. Vill storstäda mitt rum och ta ut hundarna på en fet skogspromenad. Sen på kvällen är det Vikings. Sounds good to me!

Just like pink clouds.




Vilken måndag!
Har varit ledig idag och bara myst med min älskade mamma. Vi tog en trip till Ingelsta där jag blev bjuden på lunch och därefter handling på Willys. Fick även reda på att jag ska flytta hemifrån den 1/12. Alltså om 20 dagar (!!!!). Kan knappt själv fatta då det gått så himla fort, var på en visning i fredags och idag fick vi reda på att den är vår. LYCKA! Det är en jätte fin trea som jag kommer dela med Zorana och Besa. Allting känns så himla rätt och nu är det nedräkning..

Imorgon ska jag jobba hela dagen på hemtjänsten, kl 10-21. Måste ta varenda jobb jag får nu så jag kan ha råd med allting haha. Men det löser sig! Känner att jag kommer ha svårt att somna, svävar på moln. I'm so happy!

Söndag.

Har inte hänt så mycket idag. Har verkligen varit så seg. Mamma var också ute på gallej igår så bakis som vi var bestämde vi oss för att äta pizza till middag. Har sen dess enbart slappat i soffan, kom ut en sväng med hundarna men mer än så är det inte, haha skönt! 

Ska ta och sova nu. Imorgon väntas jobb på hemtjänsten kl 12-20. Har jobb där nu fram till torsdag. Skönt! Glad över tider och hoppas på mer nu i november. Herregud vad snabbt tiden går... Sjukt! Aja, har tänkt att ta en pw till jobbet imorgon. Skönt med ny vecka, det ger en ny chans till allting känns det som. Ska försöka komma iväg på träning också och bli bättre med kosten. Hey ho let's go!

This is fucking awesome.

♡♡♡ 
 
Igår hade jag SÅ roligt! Det började med att Nicole och Olivia kom hem till mig och vi fixade oss tillsammans. Därefter fortsatte jag och Nicole hem till Stephanie där även Malin och Marie var. Och där hölls förfesten. Fy fan vad roligt jag har med de här tjejerna. Vi drack, dansade och shottade. Så jävla underbara! ♡ Det blev taxi till Puls där vi dansade hämningslöst. Musiken blev dock sämre mot slutet så då kände jag och Nicole att det fick räcka. Det var smockat på donken så vi tog taxi hem till mig och jag bjöd på toast. Det satt riktigt fint. En cigg på det och sen somnade vi som klubbade sälar hahah.
 
Vill bara tacka tjejerna för en sån jävla lyckad utgång. Ingenting att klaga på. Länge sen jag hade så kul! Idag får man ju ta smällen då haha, men känns inte så farligt ändå..

Ouija.



Ikväll så var jag på bio igen med Besa och Zorana. Vi såg på Ouija, riktigt läskig! Men Annabelle var nog snäppet bättre. Därefter så gick vi till Världens och delade på två kannor cider. Mysig fredag!

Nu ligger jag i min säng med Molly & Ebba. Mina mysisar. ♡ Är verkligen SÅ trött så det ska bli skönt att sova. Imorgon så ska jag förbi systemet och sen hem och städa, för Nicole kommer hit och vi ska fixa oss ihop. På kvällen blir det utgång. Längtar!

RSS 2.0