I mitt badrum, badrum..

.. sitter jag i just nu! haha.
Väntar på att badkaret ska bli fullt nog sen blir det att plaska i. Åh så skönt. Dammsög mitt rum förut också så nu är det inte lika kalabalik som innan, heh... Att man aldrig lär sig. Varför ska det vara så svårt att hålla rent?! Aja.. I höst sen så ska vi göra iordning mitt rum. Tappetsera en fondvägg och köpa snygga möbler och annat. Ser verkligen fram emot det. Har en bild i huvudet som jag tror kommer bli riktgit bra.

Min söndag har varit väldigt lugn. Lite bakis idag så kände inte för att göra något speciellt. Plus jobb imorgon.. Men lördagskvällen var allt annat än lugn. Åh vad roligt jag hade! Förfesta med ett gäng kanontjejer. Det blir o göra om snart! ♥

XOXO!

GIRLS NIGHT OUT.


Mys dag med trevliga brudar.

I fredags efter jobbet så for jag hem och fräscha till mig lite för att sedan möta upp josefine och angelica på stan. Vi skulle köpa lite grejer till helgen, jag köpte bland annat ett puder. Inget speciellt haha. Men vad vi väntade på var öppningen på Tyras nya butik. När vi gjort våra ärenden så går vi ner mot butiken och herregud säger jag. SÅ MYCKET FOLK. Det var kul att se tyra. Angelica blick var även där. Det var kul att se dom. Men vi ställde oss inte i kön. Så galet var det. Men har tänkt att åka ner någon gång nu i veckan och spana in i butiken.

Sen gick vi ut och åt på Poseidon, riktig god mat! Det var så himla mysigt. Sen följde vi med josie hem och tog en promenad med elsi och senare la de ansiktsmask men jag orka inte haha. Sen tog jag bussen hem! En mycket bra start på helgen. ♥


Ute i Restad.

I onsdags efter jobbet så åkte jag och familjen (förutom liam som var hemma hos sin tjej!) ut till kusinerna i vånga. Stina fiskorven var självklart inte hemma.. Men det var kul att träffa de andra också! Haha. Totte hade sin tjej där och maja är ju alltid så gullig. Och vi ska inte prata om maten. GUDOMLIG!

Som ''förrät'' åt vi chips och dipp (HAHA) och sen grillade vi. Åh, köttet MUMMA. Till det blev det klyftpotatis, sallad och olika slags såser/dipper typ. Och efterrätten var kladdkaka med glass och jordgubbar. Hade inte behövt åka bil hem den kvällen, kunde ha rullat hem! HAHA. Det var väldigt trevligt.

Men det blev ganska så sent och jag som skulle jobba var helt död. Somnade så fort huvudet nudda kudden, hihi.
Nu kommer det lite bilder.. : )












HADE SÅ HIMLA TREVLIGT. TACK!

Har lite att ta igen..

Nu har jag inte bloggat ORDENTLIGT på ett bra tag känns det som.. Har ganska så mycket bilder att visa er så har tänkt att göra olika inlägg för var sak. Haha.

Har inte känt för att blogga men nu har suget kommit tillbaka. Jobbet tar typ all min energi. Så det är lite segt haha. Men är nöjd med designen och så och nu är det bara att ta lite snygga bilder så jag kan göra någon rolig header! Då är jag superduper nöjd.

Nu ska jag sätta igång med inläggen, det lär bli några styckna...

Duktiga kusinen.

Tja!
Det var ett tag sen.. Men har bara jobbat o jobbat. Inget speciellt kul alls! Haha.
Som ni ser i inlägget nedan är det MAJA som gjort iordning min blogg (kan du inte se tryck F5)!
Är väldigt nöjd. Ville ha det enkelt! Ska bara ta lite snygga bilder sen och fixa en liten coolare header! : D

Nåja, nog om det. Ikväll så ska jag och josie göra lite ärenden på stan och sedan spana in Tyras nya butik här i norrköping. Jag hoppas innerligt på att få en Goodiebag! HAHA. Efter det åker jag nog hem till josie ett tag. SÅ SKÖNT MED HELG! Imorgon ska jag sova ut.. Städa rummet och lite sånt annat skoj. Senare på kvällen blir det klackarna i taket med ett härligt gäng tjejer. ÅH vad jag längtar!!

Ska börja göra mig iordning nu, vill bara säga hej! : )

XOXO! ♥

Den nya designen, Klar!

Tjo alla Josefinåman läsare! :D
Det är jag som har fixat den nya designen på Jossans blogg, hoppas hon är nöjd med den, det är jag iaf! ;)
Släng gärna in en kommentar om den nya designen, vad som har blivit bättre eller om något blivit sämre!
Puss&Kram
/Majjaalshorn

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar#

Nu kan ni rösta igen på mitt bidrag! : D
Det har tydligen varit strul då ''gilla'' knappen slutat o fungera. Men nu kan ni gå in och rösta en gång om dagen, så rösta varje dag är ni gulliga! : D HIHI.



För och komma till tävlingen kan ni trycka HÄR eller på bilden : )
Ni röstar genom att trycka på ''rösta'' som finns i högra hörnet ovanför bilden!
TACK SÅ JÄTTE MYCKET!!! :**

XOXO! ♥

SÖT TJEJ HEJ.

GODMORGON!
såhär SER jag ut idag...



Och såhär KÄNNER jag mig idag...


HAHAH. så ful.
Är så jävla trött så det inte finns. Lär garva hur mycket som helst idag bara för jag är så trött o seg. Jisses...

XOXO! ♥

GLÖM INTE RÖSTA!

Snälla snälla SNÄLLA gå in på den HÄR sidan och rösta på min bild (ni trycker på ''Gilla'')!
Det skulle betyda SÅÅÅ mycket för mig!!! :')

Här går du in för att rösta ---> http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar

TACK SÅ MYCKET, PUSS SNYGGISAR!! : D ♥

nattis nattis...

Nu ligger jag i min säng. Känner mig faktiskt trött fast en jag sov näst intill tre timmar förut! Hm, men väldigt skönt haha. Imorgon blir det att gå upp lite extra tidigt då jag måste hinna med o duscha. Orkar inte det nu känner jag så det får vänta tills imorgon haha.

Imorgon är det ju Veronica Maggio här i norrköping. Vet inte riktigt om jag ska gå. För det första vet jag inte med vem/vilka HAHA och sen tänker jag på jobbet.. Hm. Det börjar ändå vid nio och lär ju hålla på ett tag. Och jag som är så seg på morgonen.. Kommer jag klara att gå upp?! Aja, sådant som märks haha : )

GODNATT GULLISAR! ♥

20110720

Herre min gud, helt crazy..
Jobbet gick bra idag! Men det är ändå lite segt så dagarna känns ganska så långa. Men det finns mer o mer saker att göra så det är bara bra! Men herregud, vet ni?!?! Idag när jag satt på spårvagnen hem så blunda jag lite (tur att jag hade solglasögon på, HAHA!!) och sen kände jag ba hur jag nicka till.. HAHAHAH heeeeerregud! Så pinsamt. Och det värsta är att det inte hände en gång utan ett x antal gånger, hahah..

När jag kom hem så somna jag ett tag. Sov två-två½ timmar. BEHÖVLIGT! 
Grilla med familjen och satt ute och åt. Väldigt trevligt. Älskar min familj!
De hade laddat upp med lite chipps och dipp också så det satt vi o mumsa på! Hihi. Nu ska jag sätta på en snabb tvätt och sedan lägga mig i ett bad. Sen blir det bums säng. Upp kl 06:00 imorgon igen då, kill me...

XOXO!

men vad gör man inte?

Är UPPE. Åh. Är så sjukt trött. Eller mer seg. Alla andra ligger o sover och jag har stor lust och bara skita i allt och lägga mig igen. Det skulle vara något! Men jag vet att jag kommer få kul så fort jag kommer till jobbet. Dom är så gulliga där. Är bara lite morgon grinig! ; )

Hoppas dagen går fort! Vill hem. Ikväll ska jag lägga mig riktigt tidigt. La mig inte fören halv tolv igår (!!). Dumhuvud josefin...

Nu ska jag fräscha till mig så gott det går och sedan beger jag mig mot spånkisen! : )

XOXO! ♥

MIN SOMMARBILD.

♥http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar

http://sarasmatkasse.se/tavlingsbidrag-josefin-norrkoping-kattungar

SNÄLLA RÖSTA PÅ MIN BILD!
SKULLE UPPSKATTA DET SÅÅÅ MYCKET!!! ♥

Tryck på bilden eller länkarna eller HÄR för att komma till sidan.
Ganska så högt upp i högra hörnet står det ''Gilla'', där trycker ni! : D
PUSSSSS!!!! ♥♥


sommartider hej hej...

Vilken konstig dag!!
På morgonen (halv åtta) när jag var påväg till jobbet så var det hur underbart väder som helst! Men sen mulnar det på mer och mer och sen regnar det?! Sen blir det sol, igen.. HAHA så sjukt.

Idag var det mycket bättre på jobbet, som lovat! Skönt det. Var med en tjej hela dagen när hon dela ut medicin och lite annat. Trevligt, haha! Kände mig inte så trött heller då jag fick mycket sömn inatt. Och dagen gick snabbare än igår. Skönt med o ha lite o göra!

Nu ligger jag i soffan o degar.. Ska nog ta ebbs och molls på långis sen. Skönt innan läggdags, haha. Ska lägga mig tidigt idag också. It's needed!

XOXO! ♥

AJÖKEN FRÖKEN!


bild från igår!
fastna inte på bild today heh...

JOBB NURÅ. MONEY IN MONEY INNN!!!

20110719, 06:25.

Känner mig utvilad.
Gud vad det var skönt och lägga sig tidigt. Det behövde jag!!
Nu har jag ätit frukost och ska snart bege mig upp mot badrummet för att fixa mig.. Känner mig ändå lite seg! Haha. Ser fram emot helgen då jag kan soooova. Haha. 

Äe, nu ska jag sätta fart! Tror jag åker spårvagn heh.. Mamma ska ha cykeln nu till jobbet men på torsdag får hon semester så efter det ska jag börja cykla! : )

Vad ska ni göra idag då gullisar?
KOMMENTERA NURÅ! : D

XOXO! ♥

färdig som artist.

Herregud vad jag är trött..
Sov knappt fyra timmar inatt och gick upp innan sex. GALET. Men jobbet gick hur bra som helst! Lite segt men det skulle bli bättre sa dom haha. Slutade vid halv tre. Åkte spårvagn. Jag såg emelie genom fönstret och gick av i stan för o hälsa på pullan! Sjukt länge sen!!! ♥ Hängde runt lite med henne och lovisa. Sen åkte jag hem.

Jag och mamma tog hundarna på promenad. Skönt. Vi har grillat här på kvällen och så har jag hunnit med o badat också. UNDERBART. Men fan vad trött jag är haha. Somna nästan i badet. Usch : (

Ska faktiskt ta och sova nu! Åh så underbart. Kommer slockna så fort huvudet nuddar kudden! HAHA. Ska kolla runt på lite bloggar och fb ett tag först, hihi.

XOXO!

HEJDÅ!


me right now..

Nu ska jag beege mig mot spårvagnen. Är nervös...

TÄNK PÅ MIG IDAG!!! ♥

kl 06:16! tror jag dör...

Japp. Då är man vaken med tuppen då!
Somnade runt halv två/två skulle jag kunna tro. Har inte sovit många timmar. USCH. Men så är det när man vänder på dygnet, lol.

Äter frukost nu samtidigt som jag kikar omkring på olika bloggar och så. När jag ätit klart så ska jag steka mig några pannkakor för att ha till lunchen, haha. Börjar åtta och slutar halv tre. Ändå ganska så lagom. Får sova när jag kommer hem, hihi ; ) Nä men ikväll ska jag verkligen lägga mig tidigt. Men det är lite svårt då alla i familjen är lediga och säkert kommer vara uppe o se film : ( Då vill jag också ju... Haha.

Nu ska jag sätta igång med pannkakorna och sedan börja göra mig iordning! : )

XOXO! ♥

Teen Mum 2

Har legat o degat i soffan heeela dagen. Underbart. Kollar på MTV, på Teen Mum 2. Och jag kan verkligen inte fatta att tjejerna kan ta så mycket skit från deras pojkvänner?! Helt otroligt tycker jag. Och killarna håller inte igen. Kallar mamman till deras barn för hora o idiot och massa annat. Och tjejerna bara tar emot?! Säger emot lite men inte alls mycket! ÅH. Känner för o hoppa in i tvn och tackla ner dom där killarna. Blir så irriteraddd!
Men det är ju bra underhållning, haha. Blir så bebissugen ocksåå!!!! HAHA. 

Mamma jobbar till kl.21 och pappa och noel är på IFK matchen. Och IFK vann!!! WOHO!!!! : D
När grabbarna kommer hem ska vi sätta igång grillen o grilla. MUMMA. Blir en chill kväll. Blir väl och hyra någon film när mamma kommer hem och bara myyyyysa!
Laddar upp för en vecka jobb, wopwop...

XOXO! ♥

bleached tips.


SÅ GALET SNYGGT, PERFEKT!!!

Om mitt hår bara varit någon decimeter längre så hade jag lätt färgat det såhär på direkten! Men i vinter/vår så har mitt hår nog växt ganska så mycket, det växer så fort. Och då ska jag färga såhär, LÄTT! Ah så galet snyggt. Men det är ju snyggast när man har lite längre hår, så det får allt vänta.. Och det blir ju sjukt snyggt till vintern o våren då. Åh, vill ha så nu. Haha : )



Så nu är det bara vänta och ta hand om håret så det växer och blir starkt. Men mitt hår växer ändå ganska så fort men måste se till att det håller sig tjockt också! Ska köpa inpackningar och så.
Har ni några tips på några bra inpackningar som funkar och så? : )

XOXO! ♥

blue steel.

Sjukt seg dag..
Vaknade vid elva någon gång. Sen dess har jag inte gjort någonting. Eller JO. Just ja, städade ju mitt rum för sjutton gubbar! Haha. Plockade lite, torkade golvet och så. Och imorgon tar jag resten hehe..

Nu är pengar överförda så snart får jag hem min jacka!!!
Åh, den är så fin.
Skulle vilja matcha den med en virkad klänning under, brunt/tan flätat skärp och typ.. converse? till.
SÅ GALET SNYGGT.

Ungefäääär något sånthär? : ) som snygga angelica..

FINT VA?!

Just nu ligger jag i soffan med mamma och pappa och ser på film. Blue steel. Ska nog ner och lägga mig snart. Eller stanna upp lite? Hm, får se vad jag gör. Haha : )

XOXO! ♥

Jaha ja..

Grejerna som jag hade i blev inte så större skillnad? Jag hade nog för höga förväntningar hehe. 
Ligger i sängen nu. Ska ju jobba imorgon. Börjar kl. 9 och jobbar till 16/17. Kommer nog jobba över. Men det gör inte mig något! Skönt med lite extra cash! : )
Och mamma är ledig imorgon så vi har bestämt att vi ska mötas upp och ta en fika. MYS! : D Ska bli kul o få presentera lilla J för mamsi hihi!

Får se vad som händer imorgon efter jobbet.. Helgen blir nog lugn då jag går på min första arbetsvecka på måndag. Ska som sagt jobba på äldreboendet Hagaborg. Är lite pirrig och nervös. Men det ska nog gå bra?!

Nu ska jag sova, behöver min skönhetssömn, höhö..

XOXO! ♥

hårfärg.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska mamma hjälpa mig med håret. Det är som en toning som ska ta bort det oranga i håret. Det syns inte så mycket (?) men ska ha i det så färgen blir mer jämn i håret. Det blir nog kanoners! En riktig blondie kommer jag bli, woopwoop!

Skriver snart igen så slänger jag upp en bild, hihi!

fråga -

sara om 20110711:
du har verkligen jättefin hy! 
kan inte du svara i ett inlägg om vad du använder för ansiktsprodukter? :)

SVAR: För det första tack så jätte mycket! : D Blir jätte glad.
Jag använder faktiskt inga speciella ansiktsprodukter just nu. Nu har jag inte alls så mycket finnar (woho!) jämfört vad jag brukar ha. På vintern får jag nog mer. För på sommaren solar jag så mycket (beroende på vädret då men..) och då torkar ju finnarna ut! Plus att jag knappt sminkar mig något på sommaren. Huden får andas och vila då.


bild från googel.se

Men på vintern så brukar jag ha de här produkterna. Asbra! De luktar gott och man känner sig så fräsch efteråt. 
Men de funkar bättre mot finnar än pormaskar? Det är ju pormaskar de ska ta bort men jag tycker de hjälper bättre mot finnar. Ett väldigt bra tips! : )

Hoppas du fick svar på din fråga sara! : )
Det är bara att ni frågar på mer om det är något ni undrar!

Blir JÄTTE glad av era kommentarer!!! :' )

XOXO!

SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!


Bild från Victorias blogg

JAG ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG!!!
Åh vad jag är glad. Budade hem denna snyggis från Tradera nyss!
KAN INTE BESKRIVA HUR GLAD JAG ÄR!!!

Skulle ha köpt en annan jenasjacka av en tjej som inte blev av, och TUR DET!
Det var meningen att den här skönheten skulle bli min. Fan vad glad jag är. ÅHHH!!!!
Den är precis så som jag vill ha den.

LYCKLIG TJEJ HÄR HEJ!!!

XOXO! ♥♥

ljuva hem ♥

Åh vad det är skönt och komma hem!
Pappa och noel har varit och handlat, grillat står på menyn ikväll! Mamma kommer när som helst hem från jobbet. Hur mys som helst med en hemmakväll! Hehe..

Får se vad som händer imorgon. Ikväll ska jag bara ta det lugnt iallafall. Hoppas på bra väder så jag kan lägga mig o steka ett tag. VILL BLI BRUN! Usch, känner mig inte alls sommarfräsch : (

Nu ska jag fixa lite och sen göra ett ärende på stan. Ni får se när ni kommer hem! : )

XOXO! ♥

snart dags..

J bestämde sig för att sova riktigt länge idag, haha..
Hon somnade strax innan ett och sover fortfarande! Men hon kommer nog vakna när som. Slumra till i soffan där nere. Väldigt skönt. Var så himla trött, men nu är jag pigg igen! 

Funderar på och åka förbi staden på väg hem. Josefine hade köpt ett sånt sjukt snyggt fodral nämligen. Eller hon beställde det. Men det borde väl finnas i affären också? Hoppas... Och så ska jag kolla lite annat också. Det blir nog bra : )

Skönt med en lugn dag. Ska kolla vidare här på bloggar och annat smått och gott och vänta på att lillen ska vakna, hihi. På återseende!

                                                                                 XOXO! ♥


workie workie...

Jag som trodde jag skulle hinna med och skriva ett hejdå och slänga in en cambild eller två, men nej nej. Va tvungen och springa till mammas jobb för att sedan ta cykeln och cykla på som bara den för att hinna! Varför är jag alltid så dum så jag måste stressa?! Aja, kom i tid iallafall!

Är på jobbet nurå.. J ligger och sover. Åh vad hon är söt. Vi käkade tillsammans innan. Hon satt och gegga med sin mat HAHA. Men fick ändå i sig allting! Ingenting på golvet typ?! Duktig tjej...

Ska kolla runt lite nu på bloggar och så när jag har datorn. Chattar lite på FB och så.. Sen ska jag nog ner och lägga mig i soffan ett tag. Känner mig sjukt seg. Hihi.

Skriver sen när jag kommer hem igen! : )

XOXO! ♥


20110711



Tog mig precis ett bad. 
Har hunnit med och äta frukost också.

Ska snart upp och sminka mig och blåsa håret and so on.. Kommer som sagt jobba till fyra, kanske några timmar extra. Men det gör inte mig något! : )

Vad ska ni hitta på idag då gott folk??

XOXO! ♥

mona-lisas leende.

Nu ligger jag i soffan och tittar på en film som går på femman, Mona-Lisas leende. Den är ganska så bra. Känner mig inte så trött. Men den slutar nog snart så ska gå ner o lägga mig då. Kommer gå upp vid halv åtta/åtta för att gå upp och duscha och fixa mig. Blir och gå förbi mammas jobb också för att hämta cykeln. Kommer jobba till fyra.. Men kan jobba över, skulle inte förvåna mig direkt hehe. Men det är bara bra, pengar rullar in!

Åh, sista veckan nu då innan mitt ''riktiga'' jobb. Ska sommarjobba fyra veckor på ett äldreboende vid namn Hagaborg. Känns lite segt men får tänka på pengarna. Får ändå ganska bra betalt! Aja...

Känns väldigt kul att så många har kikat in på min blogg på sistonne. Det gör mig SÅ glad! : )
Det får mig att vilja blogga ännu mer. Och ni är inte så dåliga med och kommentera heller.
Forsätt såhär! : D

XOXO! ♥

en galen jakthund, tax..

Herregud, måste berätta..
Noel (min bror på åtta år) och hans kompisar stod och hängde i dörren. Och då ni, ja då stack freja ut. Hon är ju en jakthund så hon stack iväg för o jaga. Och man får ju tag i henne huuur lätt som helst. NOT. Fy fan. Fick springa runt i skogen bland bränneslor och annat skit som stack på kroppen. Och inte nog med det, då kommer surgubben och kärringen ut och börjar skrika på en. Och säger att man inte ska ha en jakthund lös ute. Jo men vi släppte ju verkligen ut henne för och jaga. Och hur många gånger man än sa att hon rymt för att barnen sprang i dörren så hotade hon med och ringa polisen. ÅH VILKEN IDIOT.

Sen fick JAG tag på freja, fy fan. Svettig och dan kom jag ut ur skogen haha. Så stört...


Här är hon ju så söt. lilla pluttis.. ♥

kvällsdopp i ågelsjön -


Åh så mysigt..
Jag, pappa och noel tog småhundarna och åkte till ågelsjön för ett kvällsdopp. Väldigt skönt. Molly (som ni ser mest på bilderna haha) är heeelt badgalen och skulle i och jaga efter pinnar hela tiden. Helt crazy. Freja ville inte bada alls och ebba tyckte det var lite sådär men doppade sig ändå! Hihi.

Sen blev det MCdriven och en varsin mcflurry. MUMMA. En ganska så härlig söndagskväll trots allt. Ska jobba imorgon, men börjar vid tio. Skönt med lite sovmorgon!

XOXO! ♥

outfit -



Såhär såg jag ut igår!

bilder -


















SAHARA HOTNIGHTS.

Det blev en ganska så OK kväll. Jag och Lovisa satte oss i vasa ett tag och bara chilla. Lite små mys sådär. Sen gick vi till Munken och då var klockan typ.. sju? Och det var iiinget folk där. Bara massa fulla gamlingar! HAHA. Fanns inte en kotte som jag kände igen!? Fast det var sjukt många som skrev på FB att dom skulle dit? Hm, weird...

Sen mötte vi upp Jennifer och satte oss på gräset och bara prata. Sen spelade Sahara Hotnights. Dom är ju ganska så bra så dom stod vi o gunga med till, haha. Ja ni, sen efter det hände det inte så mycket mer. Det snackades om fest men ingen var väl särskilt sugen? Så jag tog spånkan hem. Kom hem vid tio - halv elva? Kollade på film med mamma och pappa och bara myste. Gick och la mig ganska tidigt. SKÖNT.

MUNKEN IN THE PARK.


me right now!

Nu beger jag mig mot spårvagnen för o möta upp mongot LOVISA.
Vi har tänkt o gå på Munken in the park. Blir nog trevligt.

På återseende gott folk!

bloggtorka?

Känner mig inte särskilt sugen på och blogga faktiskt, hm...
Sommarlovet känns så sjukt tråkigt. VART FAN ÄR SOLEN?! Visst, värmen är här men det är fan ingen SOL. Åhh, vill ju bli brun. Känner mig blek och ful. Usch. Känner mig inte alls sommarfräsch..

Ville bara säga hej. Har bara gått här hemma o lunkat nu så har inga roliga bilder o bjuda på. Men det kanske kommer? ; )

XOXO! ♥

helgens bravader.

i bilder -






världens finaste tjej, både ut och insida!


GALET snygga tjejer!

Fan vad jag hade roligt!
Vi började sitta på josefines balkong med varsitt glas rött. Sjukt mysigt. Musiken var igång och det var så himla trevligt. Efter flera timmar ute på balkongen med prat och lite dans så tog vi taxin in till stan och fortsatte festandet där! Dansade så mycket så jag fick träningsvärk! HAHA.. Hade mina höga klackar på mig o dansa runt i! Galet...

TACK TACK TACK tjejer för en sjukt rolig kväll!!
Måste vi göra om, snarast!

XOXO! ♥

RSS 2.0