Off to grandma's!



Då är vi påväg till vår favorit mormor. Hundarna följde med denna gång och ikväll blir det ett dopp för dom i Djulöbadet. Mys! 

Ur & Penn


Hemma bäst.



Har haft det jätte bra i Stockholm med mamma och fina Noel. Idag så vandrade vi omkring i stan, sjukt varmt och jag kände mig som en flottig korv. Blev inte så mycket shopping för min del, endast några halsband och ett par örhängen. Ska ta någon dag på stan här hemma i lugn och ro haha.

Nu är jag som skrivet innan ledig till lördag. Skööönt. Imorgon så ska vi åka till kära K-holm för att pussa på älsklings mormor. Nu ska jag pusta ut i ett varmt bad och sedan med en kopp te framför tvn innan läggdags. Är så trött..

Stockholm.



Dåså. Då är jag äntligen på bussen efter en del stress. Det blir inte bättre av att mina nerver sitter på utsidan när det gäller sånna här saker. Är en sån jävla tönt.. Jobbet gick iallafall bra, väldigt segt dock. Nu är jag ledig fram till lördag morgon då mördarhelgen börjar. Men har ju några dagar nu att vila upp mig hiho.

Ser fram emot att sova på hotell, äta & dricka gott och bara mysa med mamma och Noel. Kommer fram ca kl 20, så då blir det att gå ut och äta. Imorgon så ska vi göra stan. Excited!

Helgens festligheter.






I lördags så var jag en riktig superwoman, tog hand om Maximilian till kl halv fyra samtidigt som jag storstädade mitt rum och tvättade så gott som hela min garderob. Mådde så jävla bra efter det. På kvällen så begav jag mig hem till Marie för att fira henne och my girl Nicole. Hade riktigt roligt med tjejerna, vi blev ett härligt gäng. Vi hamnade på Puls som var smockat. Värmen var helt sinnessjuk. Hade riktigt roligt ändå. Det hela avslutades med donken. Perfekt.

Imorse så skjutsade mamma mig till jobbet kl 10. Dagen rullade på bra. Skönt! Hon kom även och hämtade mig, min älskling. Min morbror och kusin Alfred är här och ska sova över. Imorgon åker de plus mamma och Noel till Stockholm. Jag ska nämligen åka upp imorgon efter jobbet, kul!

Feeling happy.

Igår så var det fredag och löning, de två gifter sig väldigt fint med varandra. Perfekt kombination. Började inte förrän kl 14 igår så timmarna innan det var jag, mamma & Noel på stan. Blev bjuden på thailunch och köpte mig en så fin outfit på NewYorker. Glömmer alltid bort den affären? Går typ aaaldrig in där. Det måste det bli ändring på. Väl på jobbet så var det en av favorit kollegorna jag skulle jobba tillsammans med, kvällen rullade på jätte bra och gick så fort. Skönt! Hemma så blev det film, Gröna Milen gick på fyran. Kunde verkligen inte slita mig. Den är ju så himla fin. 

Får sota för det nu, gick och la mig vid halv tre inatt och klockan ringde innan halv sju idag. Är barnvakt åt Maximilian idag. Tur att jag har min lilla Noel här hemma som mer än gärna hjälper till och är en klar favorit hos lilleman, för jag har nämligen tvättstugan nu på morgonen. Det var tomt under förmiddagen så jag bokade då också. Wopwoop! Storstädning av mitt rum står på schemat och måste bli gjort idag innan det blir dags för roligheter.

Thursday night walk.

Fan vad jag är nöjd med mig själv, att jag övethuvudtaget kom ut. Det är ju SÅ skönt!!! Får försöka att komma ihåg den här känslan, det är ju så himla skönt när man väl kommit ut.

Måste införskaffa mig snyggare träningskläder också. Det gör ju grejen så mycket roligare! Nu ska jag ta mig en kall dusch och sen titta lite på tv. Kommer somna gott iallafall!

Vilken härlig dag.

Min lediga dag spenderades med mamma och Noel på Mårängen. Helt fantastiskt väder. Man kan ju tro att man är utomlands?! Nu på kvällen så var jag iväg med Nicole och Maximilian till Mirum. Handlade lite smått till lördag då det blir att så klackarna i taket. Har längtat hela månaden efter denna helg så det ska bli riktigt roligt!

Nu ligger jag och slappar i soffan. Vill ut och gå en powerwalk. Men vet samtidigt inte om jag orkar haha. Skulle verkligen behövas dock..... Ae, det blir att rycka upp sig och sen bege sig ut!

Fredagsmys.

Idag så jobbade jag trotts ledig dag på schemat. Jobbade 9-14. Det gick jätte bra och älskade mamma kom och hämtade mig. Väl hemma så var jag död och tog mig en powernapp. Senare så följde jag och Noel med Nicole och Maximilian på storhandling och därefter blev vi bjudna på tacos och fredagsmys. En riktig bra fredag med andra ord!

Imorgon har jag inga speciella planer. Sweet! Men har tänkt att städa mitt rum och klämma in en ordentlig långpromenad. På kvällen så ska vi vara barnvakt åt Maxi, mys!



18/7

Hej!
Det var ett tag sedan.. Dagarna rullar på bra med jobb & vardag. Har jobbat extra nu några dagar utöver mitt schema som känns på energin. Men får tänka "cash in". Belönade mig med att klicka hem en del idag från en ny hemsida jag hittade. Det finns så himla fina grejer för inte allt för dyr peng. Me like! 

Nu ska jag ta och sova. Har ett kort pass framför mig och sen tar jag helg. Sweet!

Detta är vad jag beställde. Längtar!

Katrineholm.



Jag och Noel åkte upp till Katrineholm till mormor och mamma som åkte dit i torsdags. Vi blev bjudna på gott grillat och vi kom nyss hem från att ha tagit (den enda som bada var Noel haha) ett kvällsdopp. Älskade sommarkväll.

Strax blir det att mysa ner oss framför en film. Älskar att vara här, home away from home liksom. Värmer i hela mig att se mormor pigg och kry igen trots omständigheterna, och att hon är på bättringsvägen.

Sommarbarn,







Gud vilken härlig dag det har varit. Det var en väldigt trött kille vi tog med oss ut till Lindö, men efter lite mat och poolhäng så var det i full gång. Barnen sprang nakna i solen och lekte. Helt underbart att se. Så det ska vara tycker jag. Alex och Diana gjorde iordning fika som vi njöt utav på gräsmattan. Det var så himla mysigt!

Nu är jag och Noel hemma. Är nog uppe en stund till men inte allt för länge. Ska jobba imorgon vid kl 10, men måste upp tidigt för att hinna med spårvagnen. Det är ett kort pass, slutar vid kl 15 och senare på kvällen blir det träning. Härligt!

I'm a sunlover,



Det blev en tur till himpa idag på min lediga dag med mamma och Noel. Invigde min nya bikini från Kimstore som jag inhandlade igår innan jobbet. Den kommer göra susen i Turkiet när man fått färg.

Nu har vi lunchat och mamma är iväg och jobbar. Jag och Noel ska vara barnvakt åt vår lille homie Maximilian. Så när vi hämtat honom från dagis ska vi ner på stan och kolla lite och sedan ta bussen ut till Lindö för playdate och mys with the Femerströms. Som jag saknat min guldklimp!

Mina två små hjärtan.


Sommar för en dag.




Idag var det perfekt väder. Jag och Noel tog en fet sovmorgon sedan begav vi oss till himpa för att bättra på brännan och träna på dyk. Känner att jag vill ha en ordentlig grund inför Turkiet.

Ledig nu över helgen fram till måndag kl 13. Men har världens lugnaste vecka framöver, är sedan ledig fredag-måndag. Ja men man tackar!

Pizza wont break my heart.



Hello!
Igår så hade jag en heldag med min Amanda. Vi åt pizza och snacks, hade en riktig tjejmyskväll. Precis vad jag och min stjärna behövde. 

Nu är det bara jag och Noel hemma. Får se om vi tar en promenad med hundarna nu när solen äntligen kommit fram. Det här vädret drives me crazy..

RSS 2.0