16.11.16

Igår så åkte jag hem till mig efter att ha sovit hos mamma och pappa två nätter. Kändes skönt att komma hem. Fick skjuts hit och jag tog med mig Ebba, hon hade fått vara ensam annars 2-3 timmar (det har hon och Molly alltid fått vara och det har gått hur bra som helst) då mina föräldrar jobbar och mina syskon jobbar/går i skolan. Men hon har ju aldrig varit ensam förut. Så tog med henne hem. Skönt för mig också. Jag vill heller inte vara ensam. Vädret var ju skit. Så när vi kom hem slängde vi oss i soffan och bara var. Tårarna kommer titt som tätt. Jag kan inte styra det. Känns så overkligt när man tänker på att Molly är i himlen. Att hon inte är här bland oss. Saknaden är så stor. ♥ Det känns skönt att ventilera mig här på bloggen, få skriva av sig. Det känns lite bättre för mig då. 

Igår då när jag och Ebba låg i soffan medan regnet öste ner så hörde Nicole av sig, min bästa finaste Nicole. Hon tyckte vi skulle ha filmmaraton. Det tackade inte jag nej till. Skönt med lite mer sällskap tänkte jag. Hon kom hit och jag gjorde kycklingtacos till oss, och hon hade med sig massor med gott till vårt maraton. Vi såg på hela säsong 1 av ''Gåsmamman''. Det var SÅ spännande och bra! Längtar till säsong 2 nu.. Det var en perfekt eftermiddag/kväll som jag är så tacksam över. Komma på andra tankar. Blir så varm i hjärtat och berörd av mina fina vänner som hört av sig, att de tänker på mig och att det bara är att ringa om det är något. Guld värt när allting känns så grått och trist just nu...


Spricker av kärlek när jag ser den här bilden. Åh. Mina gosisar. ♥
 
Nu ska jag ta och sätta på mig ett ansikte lol. Ser verkligen helt förstörd ut efter alla tårar. Men det känns bättre när jag pratar om min Molly och jag får gråta. Bearbetar min sorg bättre då. Det kommer ta tid, och det får det göra.. Ska iallafall in till stan idag för att plugga Svenska 3. Dags för delmoment två. På det första, mitt tal, så fick jag betyget C (!!!!!!!). Det gjorde mig SÅ glad. Det är som ett VG om jag förstod det rätt. Hoppas jag kan lura mig själv med smink och kläder så jag känner mig piggare. Har gått runt som ett osminkat troll i min onepiece haha. Wish me luck! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0